Prussian Blue / French Index
 
Menus du Forum :

Refi

Bookmark this site!
En de sneeuw viel

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Prussian Blue / French Forum Index -> Liedjesteksten
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Anonymous
Guest

PostPosted: Sat Mar 24, 2007 11:06 pm Reply with quote

Hij zat in een kamer in een vierkant de kleur van bloed. Hij zou over de hele wereld heersen als er een manier was waarop dat kon. Hij zou zitten en staren naar de minaretten bovenop de torens, want hij was het beest en hij broedde op een nieuw plan om macht te krijgen.

En de sneeuw viel, dekkende de dromen en idealen. En de sneeuw viel, bevriezend het bloed en de wielen. En de sneeuw viel, ze moesten warm blijven om te overleven. En de sneeuw viel, en versloegen de enige rivalen van het beest.

Ze namen de oude wegen die Napoleon al eerder genomen had. Ze vochten als de strijders van het licht tegen het duister in een heilige oorlog. Op een dag keken ze uit op de zon die scheen op de 'cornflowers'(?). De volgende dag vroren zij dood in de sneeuw en de ijskoude buien.

Toen kwamen de dodelijke wegen terug in de stappen van hun terugkeer. De kou nam vat op hun lichamen, maar ergers was de pijn van verlies. Veel mensen die hen eerder begroet hadden draaiden nu om en liepen weg, want deze mensen wisten nu dat het beest onderweg was.

Jullie kwamen eindelijk terug bij de grenzen van ons Vaderland. Nu kwamen vijanden, verraders van overal. Veel mensen hadden gevochten en waren gestorven wetende dat zij moesten winnen. En het doet nog steeds pijn in mijn hard om een foto te zien van de rode vlag in Berlijn.


Original title : And the snow fell

(c) Prussian Blue 2007
Back to top
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Prussian Blue / French Forum Index -> Liedjesteksten All times are GMT + 3 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Effex-Media Web Resources
Template BlueStylus by dav.bo
Create your own free forum now!
Terms of Service Purchase Ad Removal Forum Archive Report Abuse